Semifinaler i Fotbolls EM 2024

Här kan du läsa allt om semifinalerna i Fotbolls EM. Det är två matcher som ska spelas och som ger oss EM finalisterna. Vi ger dig alla förutsättningar för matcherna. Vi har även ett speltips på vilka som går till EM final. Du hitta även bästa odds på semifinalerna här.

Semifinaler - Spelschema

Tisdag 9 Juli
21:00 Semifinal 1 Spanien - Frankrike 2-1 (München) i TV4/TV4 Play

Onsdag 10 Juli
21:00 Semifinal 2 Nederländerna - England 1-2 (Dortmund) i SVT/SVT Play

Semifinaler Fotbolls EM 2024

Semifinal 2 Nederländerna - England 1-2 (Dortmund): Onsdag 10 juli 21:00

Här möts vinnarna i kvartsfinal 3 och 4. I kvartsfinal 3 möts Nederländerna och Turkiet och och i kvartsfinal 4 möts England - Schweiz och det blev alltså favoriterna Nederländerna och Englands som tog sig till denna semifinalen. England vann matchen med 2-1 och tog sig till EM final mot Spanien.

Nederländerna - England möts i semifinal 2 och här är Engelsmännen knappa favoriter. De har hittills spelat väldigt defensivt och ganska tråkigt medans Holland har varit offensiva och lite roligare att titta på. I en semifinal i EM kommer båda lagen vara inriktade på försvar och vi tror detta går till både förlängning och straffar.

Bekräftad semifinal 2: Nederländerna - England

Semifinal 1 Spanien - Frankrike 2-1 (München) Tisdag 9 juli kl 21:00

Här möts vinnaren i kvartsfinal 1 Spanien - Tyskland och i kvartsfinal 2 Portugal - Frankrike. Och det blev alltså de båda favoriterna Spanien och Frankrike som möttes i semifinal nr 1 och matchen slutade 2-1 till Spanien.

Spanien - Frankrike blir en otroligt tuff och spännande semifinal. Spanien har spelat bäst av lagen hittills i EM men Frankrike är alltid farliga och otroligt svåra att göra mål på. Spanien vann på övertid mot Tyskland och Frankrike tog sig vidare via straffar mot Portugal. Vi tror att Spaniens fina form tar dem vidare till en EM final!

Bekräftad semifinal 1: Spanien - Frankrike

Speltips Semifinalerna

När vi har nått fram till Semifinaler i EM så är det bara de riktigt bra lagen kvar. Har något lag skrällt och tagit sig vidare så är det ändå här de är borta. Man kommer inte till en semifinal i EM utan att ha ett riktigt bra lag och en stor trupp. När det kommer till att betta på semifinalerna så handlar det mycket om vilka lag som har den största bredden, vilka lag kan sätta in spelare som är utvilade och fortfarande spela riktigt bra fotboll? Det tror vi att topplagen England och Spanien kan med en otrolig bredd i sina trupper.

Bästa odds på Semifinalerna

Här hittar ni bästa odds från de svenska spelbolagen på samtliga semifinaler i fotbolls EM 2024

Livestream semifinaler Fotbolls EM 2024

Matcherna sänds i TV4 och SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos TV4play och SVT/Play som du ser i spelschemat ovan. TV4Play livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. TV4Play sänder hälften av alla matcher i EM 2024 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV. SVTPlay som sänder en av semifinalerna är helt gratis.

FAQ - Vanliga frågor om semifinaler EM 2024

Här hittar du vanliga frågor om alla semifinalerna i EM 2024.

⚽ När spelas semifinalerna i Fotbolls EM 2024?
⚽ När spelar England sin semifinal i Fotbolls EM?
📝 Hur ser Englands laguppställning i semifinalen ut?

Top 3 Oddsbonusar EM 2024

Spelbolagen OddsBonus Ta bonus
Snabbare spelbolagSnabbare 2000 kr (100%)
Oms. krav: 8x til min odds 1,8
Ta bonus
Mer info
Bet365 spelbolagBet365 1500 kr (100%)
Min odds 1.5
Ta bonus
Mer info
Expekt spelbolagExpekt 1500 kr (gratis spel)
Min odds 1.80
Ta bonus
Mer info

Svenska spellicenser

Det är numera bara tillåtet att spela hos spelbolag med svenska spellicenser. De bookmakers vi rekommenderar har en svensk licens för sportspel. Väljer man ett spelbolag med svensk licens är dessutom alla vinster skattefria! På Spellicenssverige.se finns samtliga svenska spelbolag med licens.