Semifinaler i Fotbolls EM 2024

Här kan du läsa allt om semifinalerna i Fotbolls EM. Det är två matcher som ska spelas och som ger oss EM finalisterna. Vi ger dig alla förutsättningar för matcherna. Vi listar de möjliga lagen och ett speltips på vilka som går till EM final. Du hitta även bästa odds på semifinalerna här.

Semifinaler - Spelschema

Tisdag 9 Juli
21:00 Semifinal 1 (München) i TV4/TV4 Play

Onsdag 10 Juli
21:00 Semifinal 2 (Dortmund) i SVT/SVT Play

Semifinaler Fotbolls EM 2024

Semifinal 1 (München) Tisdag 9 juli kl 21:00

Här möts vinnaren i kvartsfinal nr 1 och 2. Det är ju långt ifrån säkert vilka dessa lag blir men vi tror på en match mellan England - Italien i kvartsfinal 1 och en mellan Nederländerna - Portugal i kvartsfinal 2.

Om vi får tippa så tror vi på en match mellan England - Portugal i den första semifinalen. Att det blir England som går till semifinal är ganska troligt då de är favoriter att vinna EM hos de flesta spelbolagen. Om det blir en kvartsfinal mellan Holland och Portugal så tror vi att Portugal är starkast och tar sig till denna semifinalen.

Trolig semifinal 1: England - Portugal

Semifinal 2 (Dortmund): Onsdag 10 juli 21:00

Här möts vinnarna i kvartsfinal 3 och 4. Vi vet inte vilka lag som möts här men vår gissning är att kvartsfinal 3 spelas mellan Belgien - Frankrike och att nr 4 spelas mellan Spanien - Tyskland.

Om vi får tippa så tror vi att det blir en match mellan Frankrike - Spanien i semifinal 2. Frankrike bör ta sig till denna semifinalen som en av EMs stora favoriter. Det är det andra laget som är mest ovisst. Blir det en match mellan Spanien och Tyskland kommer den att vara otroligt jämn, men att Spanien ändå är lite favoriter och besegrar hemmanationen här.

Trolig semifinal 2: Frankrike - Spanien

Speltips Semifinalerna

När vi har nått fram till Semifinaler i EM så är det bara de riktigt bra lagen kvar. Har något lag skrällt och tagit sig vidare så är det ändå här de är borta. Man kommer inte till en semifinal i EM utan att ha ett riktigt bra lag och en stor trupp. När det kommer till att betta på semifinalerna så handlar det mycket om vilka lag som har den största bredden, vilka lag kan sätta in spelare som är utvilade och fortfarande spela riktigt bra fotboll? Det tror vi att topplagen England och Frankrike kan med en otrolig bredd i sina trupper.

Bästa odds på Semifinalerna

Här hittar ni bästa odds från de svenska spelbolagen på samtliga semifinaler i fotbolls EM 2024

Livestream semifinaler Fotbolls EM 2024

Matcherna sänds i TV4 och SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos TV4play och SVT/Play som du ser i spelschemat ovan. TV4Play livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. TV4Play sänder hälften av alla matcher i EM 2024 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV. SVTPlay som sänder en av semifinalerna är helt gratis.

FAQ - Vanliga frågor om semifinaler EM 2024

Här hittar du vanliga frågor om alla semifinalerna i EM 2024.

⚽ När spelas semifinalerna i Fotbolls EM 2024?
⚽ När spelar England sin semifinal i Fotbolls EM?
📝 Hur ser Englands laguppställning i semifinalen ut?

Erbjudanden EM 2024

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på EM 2024!

Svenska spellicenser

Det är numera bara tillåtet att spela hos spelbolag med svenska spellicenser. De bookmakers vi rekommenderar har en svensk licens för sportspel. Väljer man ett spelbolag med svensk licens är dessutom alla vinster skattefria! På Spellicenssverige.se finns samtliga svenska spelbolag med licens.