Odds EM 2024

Här hittar i alla odds på EM i fotboll 2024. Här finns odds på vinnare, skyttekung, gruppsegrare, att ta sig till final, flest assist och EMs bästa spelare. Det finns även en oddsjämförelse på samtliga matcher i EM slutspelet i Tyskland. Spela där oddset är som högst för att vinna lite mer på din betting!

Bästa odds på Em finalen 2024

Här är bästa odds på EM finalen 2024 mellan Spanien och England.

Powered by

Top 3 Oddsbonusar EM 2024

Spelbolagen OddsBonus Ta bonus
Snabbare spelbolagSnabbare 2000 kr (100%)
Oms. krav: 8x til min odds 1,8
Ta bonus
Mer info
Bet365 spelbolagBet365 1500 kr (100%)
Min odds 1.5
Ta bonus
Mer info
Expekt spelbolagExpekt 1500 kr (gratis spel)
Min odds 1.80
Ta bonus
Mer info

Odds Fotbolls EM

Bästa odds på EM-matcherna

Här nedan kan du följa bästa odds på alla EM-matcher från de bästa svenska spelbolagen. I vår oddsjämförelse finns Sveriges 20 största spelbolag.

Odds Gruppvinnare EM 2024

Här nedan hittar ni odds på alla gruppvinnare i EM 2024 och det kan vara ett av de bästa spelen i hela EM.

Bästa odds Vinnare Grupp A

Odds vinnare Grupp A
Tyskland är stora favoriter att vinna Grupp A i fotbolls EM 2024. Därefter följer Schweiz, Ungern och Skottland med höga vinnarodds.
Speltips: Tyskland är det bästa laget i gruppen och har fördel av hemmaplan. De ska bara vinna denna gruppen och detta kanske är EM bästa spel!

Bästa odds Vinnare Grupp B

Odds vinnare Grupp B
Spanien är favoriter att vinna EMs tuffaste grupp, men både Italien och Kroatien har chansen att knipa gruppsegern här tror vi. Albanien bör inte ha någon chans.
Speltips: Spanien har lägst odds men detta är en så jämnt att alla kan vinna och bästa spelet enligt oss är att betta på Italien och Kroatien som båda har bra chanser att vinna en mycket jämn grupp.

Bästa odds Vinnare Grupp C

Odds vinnare Grupp C
England är favoriter att vinna hela EM och de fick en relativt lätt grupp där Danmark är enda laget som kan ge dem lite problem. Serbien och Slovenien bör inte ha någon chans att vinna gruppen.
Speltips: England är det klart bästa laget i gruppen och de bör vinna denna grupp ganska enkelt. Även om Danmark skulle klara oavgjort mot England så kommer England ösa in mål i övriga matcher tror vi och därmed vinna gruppen lätt.

Bästa odds Vinnare Grupp D

Odds vinnare Grupp D
Frankrike är favoriter att vinna en ganska tuff grupp. Både Nederländerna och Österrike kommer att ha en liten chans att vinna gruppen om inte Frankrike spelar sin bästa fotboll i någon av matcherna.
Speltips: Frankrike är favoriter men vi tycker att även Nederländerna har en riktigt bra chans att vinna denna gruppen. Oddsen för det är bra och det blir vårt speltips för grupp D.

Bästa odds Vinnare Grupp E

Odds vinnare Grupp E
Belgien är favoriter att vinna EMs svagaste grupp. Ukraina som tog den sista platsen i gruppen är andrahandsfavorit att vinna gruppen. Rumänien och Slovakien har höga vinnarodds som säger att de skall mycket till om någon av dessa ska kunna knipa gruppsegern.
Speltips: Att Belgien vinner grupp E kan vara EMs bästa vinnarspel. Detta är en riktigt svag grupp och Belgien är trots allt ett mycket bra landslag med ett fint EM kval i rygggen. Ukraina är främsta utmanarna enligt oss.

Bästa odds Vinnare Grupp F

Odds vinnare Grupp F
Portugal är favoriter att vinna grupp F och de landslag som utmanar i första hand är Turkiet och Tjeckien. Georgien är outsiders men kommer inte att blanda sig i tror vi. Men frågan är om någon kan rubba Portugal som är en av EMs favoriter.
Speltips: Portugal fick en bra lottning och har riktigt bra chanser att vinna grupp F. Detta är vårt givna spel på gruppvinnare och till ett riktigt bra odds!

Bästa odds Skyttekung i Fotbolls EM 2024

Du kan spela på skytteligavinnaren innan EM och under hela mästerskapet och dessa oddsen gällde inför EM starten:

Kylian Mbappe bästa odds 5,50 hos Bet365
Harry Kane bästa odds 6.50 hos Bet365
Christiano Ronaldo bästa odds 13.0 hos Bet365
Romelu Lukaku bästa odds 13.0 hos Bet365
Kai Haverz bästa odds 15.0 hos Bet365
Alvarao Morata bästa odds 17.0 hos Betsson
Jude Bellingham bästa odds 26.0 hos Bet365
Phil Foden bästa odds 26.0 hos Betsson
Antoine Griezmann bästa odds 34.0 hos Bet365
Oliver Giroud bästa odds 34.0 hos Bet365
Odds inför EM

Odds på EM vinnarens Grupp

Ett annat mycket intressant spel på EM är "Vilken Grupp EM vinnaren kommer från" eller "Vinnarens ursprung" som en del spelbolag kallar spelet. Här är set framförallt de två stora favoriternas grupper som har låga odds. Lägst odds har grupp D med Frankrike och Nederländern tätt följt av Grupp C där England och Danmark spelar. Vi tycker även att grupp B är ett intressant spel där Spanien, Italien och Kroatien spelar.

Bästa odds - EM vinnarens Grupp
Grupp D bästa odds 3.25 hos Bet365
Grupp C bästa odds 3.50 hos Bet365
Grupp B bästa odds 5.00 hos Bet365
Grupp A bästa odds 5.50 hos Bet365
Grupp F bästa odds 8.00 hos Betsson
Grupp E bästa odds 12.00 hos Betsson

Speltips - EM vinnarens grupp

Om man tittar på grupperna så är det en grupp som vi är klart mest intresserad av att betta på och det är Grupp B som har hela tre lag som faktiskt kan vinna EM. Det har i vårat tycke ingen annan grupp. Om man tror på ex England så är det bättre att spela på dem direkt som vinnare av EM, det är ett mer spelvärt odds. Men när det gäller grupp B så kan Spanien, Italien och Kroatien alla faktiskt vinna EM i Tyskland. Det är det bästa spelet sett till oddsen som erbjuds!

Odds på att ta sig till EM-final

Det finns även odds på att ett lag ska ta sig till EM final och det kan vara ett bra spel då själva finalen många gånger kan vara oviss och avgöras på straffar. Men har man då ett spel på något lag fram till finalen kan man sitta lugnt i soffan och njuta av fotbollen istället. Favoriter att ta sig till final är England och Frankrike som dessutom med stor sannolikhet hamnar på olika sidor av slutspelsträdet.

Bästa odds - Att ta sig till final
England bästa odds 2.50 hos Bet365
Frankrike bästa odds 2.62 hos Bet365
Tyskland bästa odds 3.80 hos Betsson
Portugal bästa odds 4.50 hos Bet365
Spanien bästa odds 4.75 hos Betsson
Nederländerna odds 7.50 hos Bet365
Italien bästa odds 8.00 hos Betsson
Belgien bästa odds 9.00 hos Betsson

Speltips - Att ta sig till final

Detta spel liknar ju det som man spelar på när man spelar på vinnare av EM. Men det finns en liten fördel att man inte behöver invänta den sista avgörande matchen innan man kammar hem sin vinst. Lite enkelt kan man väl säga att man får halva vinnaroddset här och det är en rimlig bedöming att en final kommer bli jämn oavsett vilka lag som står där. Vi tycker att oddset för Frankrike är intressantast att spela på. Tittar man noggrant på grupper och lottningen därefter så är även Belgien ett bra spel enligt oss som har en lätt grupp och en bra lottning därefter.

Odds Flest assist EM 2024

Det finns även odds på vem som gör flest målgivande passningar eller assist under EM-slutspelet. Favoriter är lite samma som målgörare men här hamnar även de bästa offensiva mittfältarna i de bästa länderna. Så nån duktig spelare från de bästa länderna som Frankrike, England eller Tyskland är troliga vinnare här.

Bästa odds - Flest assist
B. Fernandes odds 11.0 hos Bet365
K. De Bruyne odds 13.0 hos Bet365
K Mbappe odds 13.00 hos Bet365
A. Griezmann odds 19.0 hos Bet365
Phil Foden odds 19.00 hos Bet365
Harry Kane odds 21.00 hos Bet365
F. Wirtz odds 21.00 hos Bet365

Speltips - flest Assist

Detta spel är lite annorlunda men oftast är de bästa spelarna i EM även de som gör flest målgivande passningar. Så de bästa målskyttarna och offensiva mittfältarna brukar även göra mycket assist. Vårt speltips är att Kevin De Bruyne är den som slår flest assist om Belgien går långt i EM. En annan spelare är Griezmann som brukar ligga bakom många mål i Frankrike. Ett annat lag som många tippar ska gå långt är England och där finns en viss Harry Kane som brukar vara med där framme när det vankas mål eller målgivande passning. Vårt tips är ändå att Kevin De Bruyne blir EMs assistkung!

Odds på Bästa spelare

Det finns även odds på vem som blir turneringens bästa spelare under EM-slutspelet. Favoriter är lite samma som målgörararna i de bästa länderna. Vi listar här fem favoriter som kan bli EMs MVP eller bästa spelare under slutspelet.

Odds - Turneringens bästa spelare
Mbappe odds 7,50 hos Bet365
Bellingham odds 10.0 hos Bet365
Kane odds 12,00 hos Betsson
Foden odds 13.0 hos Betsson
Toni Kroos odds 15,00 Bet365
De Bruyne odds 21.0 hos Bet365
Ronaldo odds 21,00 Bet365

Speltips - EM 2024 Bästa spelare

Detta spel är något som avgörs efter finalen och då vet vi vem Fotbolls EMs bästa spelare blir. Det brukar generellt vara en spelare som är bland de bästa i världen som Kylian Mbappe om hans Frankrike vinner. Eller Harry Kane eller Jude Bellingham om man tror att England vinner. Sen är även en spelar som Ronaldo med och han kan själv avgöra matcher och har vunnit liknande pris tidigare. Vårt speltips är att Mbappe är den bästa spelaren i EM och vinner priset.

Vårt Speltips inför Fotbolls EM 2024

England och Franrike är favoriter med odds på 4.5 respektiver 5 ggr pengarna, Det motsvarar ca 22.5% och 25% vinstchans. Tror du att något av dessa lag har större chans än så att vinna EM så ska du betta på det. Tyskland som har hemmaplan kommer vara med och slåss om guldet och här ger spelbolagen som bäst ca 6.5 ggr pengarna och det motsvarar 15% vinstchans. Därefter följer Spanien och Portugal på ca 8 ggr pengarna (12% vinstchans). Övriga lag med en chans på EM guld är så klart förra EM-vinnaren Italien samt Holland och Belgien. Samtliga dessa lag har odds runt 17 ggr pengarna och det motsvarar 6% vinstchans.

Speltips: Vi anser att Belgien som EM vinnare är bästa spelet. Det finns många anledningar till detta. De gjorde ett urstarkt EM kval och hade EM-kvalets bästa målskytt i Romelu Lukaku som mycket väl kan visa vägen till EM guld tillsammans Med Kevin De Bruyne. Lägg därtill att Belgien hamnade i den lättaste EM gruppen så har vi ett riktigt bra bet här tror vi!

FAQ - Vanliga frågor om EM och odds

Här hittar du vanliga frågor om odds när det gäller att betta på EM 2024.

⚽ Vilka är de bästa oddsen på vinnare av EM 2024?
⚽ Här är de bästa oddsen på favoriterna att vinna EM i fotboll 2024:
England bästa odds 4.50 hos Bet365
Frankrike bästa odds 5.00 hos Bet365
Tyskland bästa odds 6.50 hos Bet365
Hela listan hittar ni längre upp på vår EM oddssida!
✅ Vilka är oddsen på EMs skyttekung?
✅ Här är de bästa oddsen för EMs Skyttekung:
Kylian Mbappe bästa odds 5.50 hos Bet365
Harry Kane bästa odds 6.50 hos Bet365
Christiano Ronaldo bästa odds 13.0 hos Bet365
Hela listan hittar ni längre upp på vår EM oddssida!
📋 Vilket är det bästa oddset på att England vinner EM?
📋 Bet365 har just nu hela 4,50 ggr pengarna på att England vinner EM guld, vilket är det bästa oddset av samtliga svenska spelbolag!