Grupper i Fotbolls EM 2024

Här nedan hittar ni alla grupper till EM 2024 samt odds på gruppvinnare.

Fotbolls EM

Grupper EM 2024

Här hittar ni samtliga EM grupper i Fotbolls EM 2024.

Grupp A:Tyskland, Ungern, Skottland, Schweiz
Grupp B: Spanien, Albanien, Kroatien, Italien
Grupp C: England, Danmark, Slovenien, Serbien
Grupp D: Frankrike, Österrike, Nederländerna, Polen
Grupp E: Belgien, Rumänien, Slovakien, Ukraina
Grupp F: Portugal, Turkiet, Tjeckien, Georgien

Det är en del spännande grupper där Grupp B blev kallad dödens grupp med Spanien, Italien och Kroatien i samma grupp. Även Frankrike får tufft i gruppspelet tillsammans med Nederländerna och Österrike. Danmark har England i sin grupp och den blir spännande att följa.

Top 3 Oddsbonusar EM 2024

Spelbolagen OddsBonus Ta bonus
Snabbare spelbolagSnabbare 2000 kr (100%)
Oms. krav: 8x til min odds 1,8
Ta bonus
Mer info
Bet365 spelbolagBet365 1500 kr (100%)
Min odds 1.5
Ta bonus
Mer info
Expekt spelbolagExpekt 1500 kr (gratis spel)
Min odds 1.80
Ta bonus
Mer info

Bästa odds på Gruppvinnare i EM 2024

Här nedan hittar ni odds på alla gruppvinnare i EM 2024 och det kan vara ett av de bästa spelen i hela EM då oddsen sätts långt innan turneringen startar och form och skador kan påverka lagens prestationer.

Bästa odds Vinnare Grupp A

Odds vinnare Grupp A
Tyskland är stora favoriter att vinna Grupp A i fotbolls EM 2024. Därefter följer Schweiz, Ungern och Skottland med höga vinnarodds.
Speltips: Tyskland är det bästa laget i gruppen och har fördel av hemmaplan. De ska bara vinna denna gruppen och detta kanske är EMs bästa spel!

Bästa odds Vinnare Grupp B

Odds vinnare Grupp B
Spanien är favoriter att vinna EMs tuffaste grupp, men både Italien och Kroatien har chansen att knipa gruppsegern här tror vi. Albanien bör inte ha någon chans.
Speltips: Spanien har lägst odds men detta är en så jämnt att alla kan vinna och bästa spelet enligt oss är att betta på Italien och Kroatien som båda har bra chanser att vinna en mycket jämn grupp.

Bästa odds Vinnare Grupp C

Odds vinnare Grupp C
England är favoriter att vinna hela EM och de fick en relativt lätt grupp där Danmark är enda laget som kan ge dem lite problem. Serbien och Slovenien bör inte ha någon chans att vinna gruppen.
Speltips: England är det klart bästa laget i gruppen och de bör vinna denna grupp ganska enkelt. Även om Danmark skulle klara oavgjort mot England så kommer England ösa in mål i övriga matcher tror vi och därmed vinna gruppen lätt.

Bästa odds Vinnare Grupp D

Odds vinnare Grupp D
Frankrike är favoriter att vinna en ganska tuff grupp. Både Nederländerna och Österrike kommer att ha en liten chans att vinna gruppen om inte Frankrike spelar sin bästa fotboll i någon av matcherna.
Speltips: Frankrike är favoriter men vi tycker att även Nederländerna har en riktigt bra chans att vinna denna gruppen. Oddsen för det är bra och det blir vårt speltips för grupp D.

Bästa odds Vinnare Grupp E

Odds vinnare Grupp E
Belgien är favoriter att vinna EMs svagaste grupp. Rumänien och Slovakien har höga vinnarodds som säger att de skall mycket till om någon av dessa ska kunna knipa gruppsegern. Ukraina har en liten chans men vi tror inte på dem.
Speltips: Att Belgien vinner grupp E kan vara EMs bästa vinnarspel. Detta är en riktigt svag grupp och Belgien är trots allt ett mycket bra landslag med ett fint EM kval i rygggen.

Bästa odds Vinnare Grupp F

Odds vinnare Grupp F
Portugal är favoriter att vinna grupp F och de landslag som utmanar i första hand är Turkiet och Tjeckien. Georgein blir en outsider som nog inte har nåt med gruppsegern att göra. Men frågan är om någon kan rubba Portugal som är en av EMs favoriter.
Speltips: Portugal fick en bra lottning och har riktigt bra chanser att vinna grupp F. Detta är vårt givna spel på gruppvinnare och till ett riktigt bra odds!

Odds på EM vinnarens Grupp

Ett annat mycket intressant spel på EM är "Vilken Grupp EM vinnaren kommer från" eller "Vinnarens ursprung" som en del spelbolag kallar spelet. Här är set framförallt de två stora favoriternas grupper som har låga odds. Lägst odds har grupp D med Frankrike och Nederländern tätt följt av Grupp C där England och Danmark spelar. Vi tycker även att grupp B är ett intressant spel där Spanien, Italien och Kroatien spelar.

Bästa odds - EM vinnarens Grupp
Grupp D bästa odds 3.25 hos Bet365
Grupp C bästa odds 3.50 hos Bet365
Grupp B bästa odds 5.00 hos Bet365
Grupp A bästa odds 5.50 hos Bet365
Grupp F bästa odds 8.00 hos Betsson
Grupp E bästa odds 12.00 hos Betsson

Speltips - EM vinnarens grupp

Om man tittar på grupperna så är det en grupp som vi är klart mest intresserad av att betta på och det är Grupp B som har hela tre lag som faktiskt kan vinna EM. Det har i vårat tycke ingen annan grupp. Om man tror på ex England så är det bättre att spela på dem direkt som vinnare av EM, det är ett mer spelvärt odds. Men när det gäller grupp B så kan Spanien, Italien och Kroatien alla faktiskt vinna EM i Tyskland. Det är det bästa spelet sett till oddsen som erbjuds!

Fler odds hittar ni på vår EM Odds sida.

EM-kval grupper

Så här såg EM kvalgrupperna i EM kvalet som spelades mellan mars och november 2023:

  • Grupp A: Spanien, Skottland, Norge, Georgien, Cypern
  • Grupp B: Nederländerna, Frankrike, Irland, Grekland, Gibraltar
  • Grupp C: Italien, England, Ukraina, Nordmakedonien, Malta
  • Grupp D: Kroatien, Wales, Armenien, Turkiet, Lettland
  • Grupp E: Polen, Tjeckien, Albanien, Färöarna, Moldavien
  • Grupp F: Belgien, Österrike, Sverige, Azerbajdzjan, Estland
  • Grupp G: Ungern, Serbien, Montenegro, Bulgarien, Litauen
  • Grupp H: Danmark, Finland, Slovenien, Kazakstan, Nordirland, San Marino
  • Grupp I: Schweiz, Israel, Rumänien, Kosovo, Belarus, Andorra
  • Grupp J: Portugal, Bosnien, Island, Luxemburg, Slovakien, Liechtenstein